گلچين از بهترين گروه‌ها و سايت‌هاي اينترنتي. همه چيز از همه جا

Friday, September 30, 2011

سلام

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز شما را بخدا یکی پیدا شود
وبفرماید علت اینکه ایمیل های بنده منتشر نمیشود چیست نه در
انها حرف خدای نکرده نا معقولی زده شده ونه بکسی توهین شده
چرا سانسور میشوند؟؟  کاشکی میدونستم چرا وبچه علت 
ارادتمند علی فرزان

Re: سپاس وتشكرازمسئولين گروه گلها

با درود پيشگاه ياران
سپاسگذاري مرا نيز پذيرا باشيد
بدرود

From: Shadi Dorr <dorrshd@gmail.com>
To: mikhak.jk@gmail.com
Cc: golha <friends-of-radio-golha@googlegroups.com>
Sent: Friday, September 30, 2011 1:31 PM
Subject: Re: سپاس وتشكرازمسئولين گروه گلها

من نیز به نوبه خود سپاسگزارم.
البته امیدوارم که این شخص با نام دیگری، مجددا" وارد گروه نشود.

با عشق و احترام

شادی دری


2011/9/29 jafar kazemiyan <mikhak.jk@gmail.com>
مژده به دوستان عزيزكه ديگردريافت فايلهاي
خلاف اخلاق سيا اباداني بپايان رسيد
وبهمين سبب مراتب تشكر وقدرداني خودرا ازمسئولين
محترم سايت وزين گروه گلها اعلام ميدارم وموفقيت وبهروزي
براي عزيزان گروه گلها ارزوميكنم
ارادتمند كاظميان 
 



--
هیچ انتظاری از کسی ندارم! و این نشان دهنده ی قدرت من نیست !
مسئله ، خستگی از اعتماد های شکسته است.
  



بر من دعا گوئید _ شبنم تاجیک

ای عاشقان وصل  بر من دعا گوئید
ترانه تاجیکی با اجرای 
شبنم
با مهر و احترام
حمید شجاع الدینی

اگه یه روز بری سفر _ فرامرز اصلانی

اگه یه روز بری سفر
اصلانی
با مهر و احترام
حمید شجاع الدینی

Re: از استاد شجریان

حیدرخان گرامی درود بر شما. شما درست می گویید . دوست دیگری نیز گوش زد کردند. اشتباه از من بود


From: HEYDAR ANSARIFAR <hansarifar@gmail.com>
To: latifgachkar@yahoo.com
Cc: Golha <Friends-of-Radio-Golha@googlegroups.com>
Sent: Friday, September 30, 2011 10:36 AM
Subject: Re: از استاد شجریان

سلام
ضمن عرض تشکر به نظر من این اثر ناشناخته نیست و  گلهای تازه (فکر کنم 144) است و دوستان میتونند اجرای کامل اون را گوش بدهند.
موفق باشید


عضویت

با سلام و عرض خسته نباشید. چرا عضویت در رادیو گلها امکان پذیر نیست؟ چند نفر از دوستانم مشتاق عضویت شدن در این گروه ولی با مراجعه با سایت و ارسال ایمیل برای عضویت با مشکل روبرو شدن. لطفا راهنمایی بفرمائید. 


Thursday, September 29, 2011

نيماي آواز ايراني


 

نيماي آواز ايراني

پنجشنبه 7 مهر 1390

بخش نخست گفتگوي ماهنامه تجربه با استاد شهرام ناظريدر دو دهه گذشته، مصاحبه ای نبود که در آن از تحول، نو آوری و لزوم آن نگفته باشد. استاد شهرام ناظری که در اوج جوانی و در سال ۵۵، در نخستین کنکور موسیقی سنتی که دبیر آن ه. الف. سایه بود، از دست استادان بزرگی چون نورعلی برومند، علی اکبر شهنازی، دکتر مهدی فروغ و دکتر داریوش صفوت جایزه نفر اول را دریافت کرده بود، بیش از همه توصیه ها، توصیه دکتر صفوت برایش رهنمون بزرگی بود که گفته بود، مواظب باشد تحت تاثیر هم دوره های خود، حماسه ویژه موجود در صدایش ازبین نرود. آن حماسه مهم ترین مشخصه صدایش بود و اصولا حماسه و فردوسی و شعر در خانواده اش حضور جدی داشتند. بنابراین، جوان عاشق و شیفته شعر و موسیقی، با این دو و شاعران بزرگ کلاسیک و معاصر عجین بود و خیلی زود راهش را پیدا کرد. با مولانا عجین تر شد و بر خلاف اکثر خوانندگان سنتی که چندان علاقه ای در این زمینه نداشتند واکثر شعرهای این شاعر و متفکر بزرگ را ناهموار در آواز می دانستند، بر استفاده از اشعارش ...

 

www.nazerismusic.com


قهرماني تيم واليبال جمهوري اسلامي ايران را به دوستداران ايران و ايرانيان غيرتمند تبريك عرض نموده وسربلندي قهرمانانش را در تمامي رده هاي ورزشي  از خداوند خواستارم

Fw:

دوستان  !دوستان عزیز!
این چه بحثه بی هوده ای خب معلوم اقای افتخاری شاگرد استاد بزرگی مسل شجریان نیست
شما کافیه میزان فروش سیدی وعلاقه مردم رو ببینید.

----- Forwarded Message -----
From: Ali Reza Shiravani <a.shiravani@yahoo.com>
To: "friends-of-radio-golha@googlegroups.com" <friends-of-radio-golha@googlegroups.com>
Sent: Tuesday, September 27, 2011 11:10 AM
Subject:



جستجوی سریع در سایت:
 
تبلیغات
نیازمندیها
كد خبر: JN-21776 تاریخ : 4/7/1390   ساعت : 23:0
افتخاری: من شاگرد آقای شجریان نیستم

علیرضا افتخاری با اشاره به این که یکسری بازی‌ها، شأن موسیقی را پایین آورده، از هنرمندان فعال این حوزه خواست فضای دوستانه‌ در موسیقی کشور ایجاد کنند.
http://khabar.khabaronline.ir/images/position28/2011/9/eftekhari.jpgبه گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، علیرضا افتخاری در آستانه دومین همایش کار آواها و آیین‌های موسیقیایی کار با انتقاد از شرایط فعلی موسیقی، گفت: «به نظر من در برگزاری چنین نشست‌هایی باید ابتدا به فکر ایجاد فضای دوستانه و همدلی میان هنرمندان موسیقی بود؛ مسئله‌ای که متاسفانه در سال‌های اخیر شکل موثر خود را از دست داده و باعث دوری هنرمندان از یکدیگر شده است.»
وی ادامه داد : «از نظر من دوستی و همدلی مهم ترین مقدمه برگزاری چنین همایش‌هایی ست. اما وقتی عده‌ای از افراد بعضی‌ها را دشمن می‌پندارند ، یکی را استاد می‌نامند و دیگری را شاگرد، چه انتظاری از اعتلای جریان موسیقی می‌توان داشت؟ آیا در زمان‌هایی که هنرمندان بزرگی در عرصه موسیقی فعالیت می‌کردند، این نوع رفتارهای ناشایست وجود داشت؟»
این خواننده صاحب‌نام موسیقی گفت: «در زمانی که ما در محضر استادانی چون جلال تاج اصفهانی، حسین خواجه‌امیری، اکبر گلپایگانی، ناصر مسعودی بودیم، آنچه برای این هنرمندان نامی موسیقی ایران مهم بود، اخلاق بود، اما متاسفانه در این دوران یک سری بازی‌ها در عرصه موسیقی به راه افتاده که شان موسیقی ایران را به نازل ترین شکل ممکن خود در آورده است. بنابراین با وجود تلاش‌هایی که انجام می‌گیرد، به طور حتم نمی‌توان شاهد اتفاقات ثمربخش در عرصه موسیقی باشیم.»
افتخاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن تاکید بر شکل گیری موسیقی شاخص ایرانی تصریح کرد: «به نظر من دیگر نمی‌توان امیدی به داشتن موسیقی شاخص و هنرمند شاخص بود، چرا که شاخص، هنرمندانی چون تاج اصفهانی، سید حسین طاهرزاده و ادیب بودند که در زمانه خود با آرامش و همدلی به اعتلای موسیقی ایرانی فکر می‌کردند و فارغ از حرف‌ها و حاشیه‌هایی که در دوران ما کم نیست، چنان با صداقت به فعالیت در عرصه موسیقی می‌پرداختند که ما شاهد یک جریان موثر بودیم.»
این هنرمند ادامه داد: «ما برای دل مردم می‌خوانیم، ما آمده‌ایم در دل مردم حضور داشته باشیم و در این فضای وانفسا با شعر و موسیقی ایرانی در حد و توانایی خود در خدمت مردم باشیم .من امیدوارم این نوع اخلاقی که در جریان موسیقی کشورمان حاکم است از منیت‌ها و غرورها دور شده و ما خود را تافته جدا بافته از یکدیگر و بهتر از هم ندانیم.»
وی با بیان این که صداقت، اصلی‌ترین عنصر پیشرفت در هنر موسیقی ایرانی است، گفت: «ما باید صداقت داشته باشیم و با مردم باشیم و همواره به این سئوال فکر کنیم که آیا قدمای ما با کلک  و فریب می‌خواندند؟ آیا آن‌هایی که با‌شکوه می‌خواندند، این چنین برای ویران کردن موسیقی ایرانی تلاش می‌کردند ؟ این‌ها را باید گفت و به هنرمندان جوان و تعدادی دیگر از هنرمندان فعال موسیقی تاکید کرد که برخی از آوازهایی که ما اکنون شنونده آن هستیم، آن چیزی نیست که در علم موسیقی وجود دارد . من یادم می‌آید زمانی مردم برای شنیدن آواز فلان هنرمند خواننده از رادیو از ساعت‌ها قبل در کنار گیرنده‌های خود  انتظار می کشیدند تا آواز و هنرنمایی هنرمندان موسیقی را از دست ندهند، اما آیا اکنون هم ما شاهد چنین رویکردی هستیم؟»
افتخاری تصریح کرد: «باورکنیم مردم شریف ایران زمینه موسیقی ایرانی را کاملا می‌شناسند و می‌توانند موسیقی خوب و بد را از هم تمایز دهند. پس بیاییم در کنار یکدیگر به فکر چاره‌ای باشیم تا بار دیگر موسیقی علمی و با کیفیت ایرانی بازهم در جریان هنری کشور طنین‌انداز شود.
خواننده آلبوم‌های ماندگار چون «سرو سیمین»، «خروش بحر»، «عطر مهر»، «شکوه عشق» و «نیلوفرانه» درباره یادگیری  آواز نکاتی اشاره کرد و گفت: «بسیاری از دوستان می‌پندارند من از شاگردان آقای شجریان هستم. در حالی که این طور نیست، چرا که من از شاگردان زنده یاد استاد تاج اصفهانی هستم که در جوانی به محضر ایشان برای یادگیری آواز رفتم. در مورد آقای شجریان هم باید بگویم که ایشان در زمانی از صدای من خوششان آمد و من مدتی با رفت‌و‌آمد در منزلشان با این هنرمند در ارتباط بودم.»
وی با تاکید بر تغییر در جریان موسیقی کشور خاطر نشان کرد: «هرگاه بازی‌ها، کلاس گذاشتن‌های بی‌مورد، منیت‌ها، غلوها و خود‌ناشناسی‌ها از بدنه موسیقی کشور برداشته شد، آن‌گاه می‌توان به فکر برگزاری همایش‌ها و جلساتی افتاد که می‌تواند هم تاثیر خوبی در موسیقی کشور داشته باشد و  هم انتظار شنیدن موسیقی خوب را در ما پدیدار کند.»
افتخاری ادامه داد: «متاسفانه من خوانندگانی را می‌شناسم که با اسکورت‌های 20 نفره در حال رفت‌و‌آمد هستند. آیا این درست است؟ آیا مافیایی بودن تعدادی از خوانندگان موسیقی می‌تواند کمکی به موسیقی ایرانی باشد؟»
این خواننده در رابطه با گردهمایی موسیقی‌کاران نواحی ایران در تالار اندیشه حوزه هنری تصریح کرد: «با وجود تمام تلاشی که در زمینه برگزاری رویدادهای مختلف و مهم موسیقی از جمله همین همایش کار آواهای موسیقی انجام گرفته، با این حال معتقدم تا زمانی ما نتوانیم با مردم باشیم و برای آن ها کار کنیم این نشست‌ها جز طول زمان سود دیگری نخواهد داشت.»
وی افزود: «ناراحتی و نگرانی من از این وضعیت کار را به جایی رساند که می‌خواستم کتابی را با عنوان «تبهکاران موسیقی» منتشر کنم که متاسفانه هنوز امکان انتشار آن فراهم نشده، با این حال معتقدم باید بت منیت‌ها را مثل این عزیزان هنرمند نواحی ایران شکست . باید به سمتی رفت تا آواز ایرانی مثل آوازهای محلی جایگاه اول خود بازگردد. باید به سمتی رفت که خوانندگان بدانند سبک چه معنی دارد و نوازندگی چه تاثیری در اعتلای فعالیتشان دارد و نشان بدهند در نزد استاد به فراگیری موسیقی پرداخته‌اند.»



سپاس وتشكرازمسئولين گروه گلها

مژده به دوستان عزيزكه ديگردريافت فايلهاي
خلاف اخلاق سيا اباداني بپايان رسيد
وبهمين سبب مراتب تشكر وقدرداني خودرا ازمسئولين
محترم سايت وزين گروه گلها اعلام ميدارم وموفقيت وبهروزي
براي عزيزان گروه گلها ارزوميكنم
ارادتمند كاظميان 
 

تصويري گريان -روه شمس

تصنيف تصويري كردي گريان -با اجراي
گروه شمس حجم 16مگ زمان 4دقيقه
ارادتمند كاظميان
رفتي و همچنان به خيال من اندري
گويي كه در مقابل چشمم مصوري
 
با سلام وسپاس از دوستان راديو گلها بخصوص جناب آقاي ابراهيمي و جناب آقاي درويش خان و محبتي كه در ارسال درخواستيهاي اين حقير داشته اند
 
آوازي با مطلع شعر فوق از استاد شجريان بر سر مزار بزرگواري خوانده شده است
از دوستاني كه اين قطعه را در اختيار دارند سپاسگزار خواهم بود بفرستند
ارادتمند
ف - شكوري
 

Re: زدست محبوب -شجريان(تششششششششكر)

واقعاً سپاس وتشكر كلمات عاجزي براي قدرداني از استاد كاظميان است كه بي منت خود را وقف گروه نموده اند
اجرتان با خدا
روحتان مزيد لطافت باد وزندگيتان هميسه شادوبيغم
 

From: jafar kazemiyan <mikhak.jk@gmail.com>
To: golha <friends-of-radio-golha@googlegroups.com>
Sent: Wednesday, September 28, 2011 11:57 PM
Subject: زدست محبوب -شجريان

ازالبوم تصنيفهاي استاد شجريان
تصنيف زدست محبوب هديه به دوستان
ارادتمند كاظميان


Wednesday, September 28, 2011

مرضيه جاودانه

مرضيه جاودانه با عكسي از جشنهاي 2500 ساله و ترانه ي كبوتر وحشي بروز است
از دوستان گلها درخواست مي كنم در بخش عضويت تارنما ثبت نام كنند تا بروز شدن وب از همانجا به دستشان برسد
با سپاس
 

سر پل خواجو _ پریوش

ترانه قدیمی و خاطره انگیز
سر پل خواجو
پریوش
تقدیم به دوستان عزیز گلها
بویژه
اصفهانیهای گل
با مهر و احترام
حمید شجاع الدینی

Re:

با درود بر تو دوست گرامی ، از نظر اینجانب فکر میکنم که دیگر جایی برای مطرح شدن آقای افتخاری در بین هنردوستان مردمی نمانده

2011/9/27 Ali Reza Shiravani <a.shiravani@yahoo.com>


جستجوی سریع در سایت:
 
تبلیغات
نیازمندیها
كد خبر: JN-21776  تاریخ : 4/7/13ه90   ساعت : 23:0
افتخاری: من شاگرد آقای شجریان نیستم

علیرضا افتخاری با اشاره به این که یکسری بازی‌ها، شأن موسیقی را پایین آورده، از هنرمندان فعال این حوزه خواست فضای دوستانه‌ در موسیقی کشور ایجاد کنند.
http://khabar.khabaronline.ir/images/position28/2011/9/eftekhari.jpgبه گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، علیرضا افتخاری در آستانه دومین همایش کار آواها و آیین‌های موسیقیایی کار با انتقاد از شرایط فعلی موسیقی، گفت: «به نظر من در برگزاری چنین نشست‌هایی باید ابتدا به فکر ایجاد فضای دوستانه و همدلی میان هنرمندان موسیقی بود؛ مسئله‌ای که متاسفانه در سال‌های اخیر شکل موثر خود را از دست داده و باعث دوری هنرمندان از یکدیگر شده است.»
وی ادامه داد : «از نظر من دوستی و همدلی مهم ترین مقدمه برگزاری چنین همایش‌هایی ست. اما وقتی عده‌ای از افراد بعضی‌ها را دشمن می‌پندارند ، یکی را استاد می‌نامند و دیگری را شاگرد، چه انتظاری از اعتلای جریان موسیقی می‌توان داشت؟ آیا در زمان‌هایی که هنرمندان بزرگی در عرصه موسیقی فعالیت می‌کردند، این نوع رفتارهای ناشایست وجود داشت؟»
این خواننده صاحب‌نام موسیقی گفت: «در زمانی که ما در محضر استادانی چون جلال تاج اصفهانی، حسین خواجه‌امیری، اکبر گلپایگانی، ناصر مسعودی بودیم، آنچه برای این هنرمندان نامی موسیقی ایران مهم بود، اخلاق بود، اما متاسفانه در این دوران یک سری بازی‌ها در عرصه موسیقی به راه افتاده که شان موسیقی ایران را به نازل ترین شکل ممکن خود در آورده است. بنابراین با وجود تلاش‌هایی که انجام می‌گیرد، به طور حتم نمی‌توان شاهد اتفاقات ثمربخش در عرصه موسیقی باشیم.»
افتخاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن تاکید بر شکل گیری موسیقی شاخص ایرانی تصریح کرد: «به نظر من دیگر نمی‌توان امیدی به داشتن موسیقی شاخص و هنرمند شاخص بود، چرا که شاخص، هنرمندانی چون تاج اصفهانی، سید حسین طاهرزاده و ادیب بودند که در زمانه خود با آرامش و همدلی به اعتلای موسیقی ایرانی فکر می‌کردند و فارغ از حرف‌ها و حاشیه‌هایی که در دوران ما کم نیست، چنان با صداقت به فعالیت در عرصه موسیقی می‌پرداختند که ما شاهد یک جریان موثر بودیم.»
این هنرمند ادامه داد: «ما برای دل مردم می‌خوانیم، ما آمده‌ایم در دل مردم حضور داشته باشیم و در این فضای وانفسا با شعر و موسیقی ایرانی در حد و توانایی خود در خدمت مردم باشیم .من امیدوارم این نوع اخلاقی که در جریان موسیقی کشورمان حاکم است از منیت‌ها و غرورها دور شده و ما خود را تافته جدا بافته از یکدیگر و بهتر از هم ندانیم.»
وی با بیان این که صداقت، اصلی‌ترین عنصر پیشرفت در هنر موسیقی ایرانی است، گفت: «ما باید صداقت داشته باشیم و با مردم باشیم و همواره به این سئوال فکر کنیم که آیا قدمای ما با کلک  و فریب می‌خواندند؟ آیا آن‌هایی که با‌شکوه می‌خواندند، این چنین برای ویران کردن موسیقی ایرانی تلاش می‌کردند ؟ این‌ها را باید گفت و به هنرمندان جوان و تعدادی دیگر از هنرمندان فعال موسیقی تاکید کرد که برخی از آوازهایی که ما اکنون شنونده آن هستیم، آن چیزی نیست که در علم موسیقی وجود دارد . من یادم می‌آید زمانی مردم برای شنیدن آواز فلان هنرمند خواننده از رادیو از ساعت‌ها قبل در کنار گیرنده‌های خود  انتظار می کشیدند تا آواز و هنرنمایی هنرمندان موسیقی را از دست ندهند، اما آیا اکنون هم ما شاهد چنین رویکردی هستیم؟»
افتخاری تصریح کرد: «باورکنیم مردم شریف ایران زمینه موسیقی ایرانی را کاملا می‌شناسند و می‌توانند موسیقی خوب و بد را از هم تمایز دهند. پس بیاییم در کنار یکدیگر به فکر چاره‌ای باشیم تا بار دیگر موسیقی علمی و با کیفیت ایرانی بازهم در جریان هنری کشور طنین‌انداز شود.
خواننده آلبوم‌های ماندگار چون «سرو سیمین»، «خروش بحر»، «عطر مهر»، «شکوه عشق» و «نیلوفرانه» درباره یادگیری  آواز نکاتی اشاره کرد و گفت: «بسیاری از دوستان می‌پندارند من از شاگردان آقای شجریان هستم. در حالی که این طور نیست، چرا که من از شاگردان زنده یاد استاد تاج اصفهانی هستم که در جوانی به محضر ایشان برای یادگیری آواز رفتم. در مورد آقای شجریان هم باید بگویم که ایشان در زمانی از صدای من خوششان آمد و من مدتی با رفت‌و‌آمد در منزلشان با این هنرمند در ارتباط بودم.»
وی با تاکید بر تغییر در جریان موسیقی کشور خاطر نشان کرد: «هرگاه بازی‌ها، کلاس گذاشتن‌های بی‌مورد، منیت‌ها، غلوها و خود‌ناشناسی‌ها از بدنه موسیقی کشور برداشته شد، آن‌گاه می‌توان به فکر برگزاری همایش‌ها و جلساتی افتاد که می‌تواند هم تاثیر خوبی در موسیقی کشور داشته باشد و  هم انتظار شنیدن موسیقی خوب را در ما پدیدار کند.»
افتخاری ادامه داد: «متاسفانه من خوانندگانی را می‌شناسم که با اسکورت‌های 20 نفره در حال رفت‌و‌آمد هستند. آیا این درست است؟ آیا مافیایی بودن تعدادی از خوانندگان موسیقی می‌تواند کمکی به موسیقی ایرانی باشد؟»
این خواننده در رابطه با گردهمایی موسیقی‌کاران نواحی ایران در تالار اندیشه حوزه هنری تصریح کرد: «با وجود تمام تلاشی که در زمینه برگزاری رویدادهای مختلف و مهم موسیقی از جمله همین همایش کار آواهای موسیقی انجام گرفته، با این حال معتقدم تا زمانی ما نتوانیم با مردم باشیم و برای آن ها کار کنیم این نشست‌ها جز طول زمان سود دیگری نخواهد داشت.»
وی افزود: «ناراحتی و نگرانی من از این وضعیت کار را به جایی رساند که می‌خواستم کتابی را با عنوان «تبهکاران موسیقی» منتشر کنم که متاسفانه هنوز امکان انتشار آن فراهم نشده، با این حال معتقدم باید بت منیت‌ها را مثل این عزیزان هنرمند نواحی ایران شکست . باید به سمتی رفت تا آواز ایرانی مثل آوازهای محلی جایگاه اول خود بازگردد. باید به سمتی رفت که خوانندگان بدانند سبک چه معنی دارد و نوازندگی چه تاثیری در اعتلای فعالیتشان دارد و نشان بدهند در نزد استاد به فراگیری موسیقی پرداخته‌اند.»


چرا سالهاست کسی را عاشق ندیده ام ؟

می اندیشم زندگی رویاییست و بال و پری دارد به اندازه عشق.
بیاندیش که اندازه عشق در زندگیت چقدر است؟
آثار عشق در کجای زندگیت است؟



دلم به حال عشق می سوزد
چرا سالهاست کسی را عاشق ندیده ام ؟
مگر نمی دانیم برای هر کاری عشق لازم است



رهگذری آرام از کنارم می گذرد و بدون احساسی می گوید : صبح بخیر
صدایش در صدای باد و باران گم می شود و به گوش قلبم نمی رسد



زمان می گذرد و در انتهای راه می فهمی چقدر حرف نگفته در دل باقی ماند
حرفهایی که می توانست راهی به سوی عشق باشد
حرفهای ناتمامی که در کوچه های بن بست زندگی اسیرند
ناگهان لحظه غربت می رسد و تو در میابی که چقدر زود دیر شده



به تکاپو می افتی ... در غربت بیابان، در کوچ شبانه پرستوها
در لحظه وصال موج و ساحل دنبال عشق می گردی.
دیر شده خیلی دیر



هر روز دوست داشتن را به فردا می انداختی و حالا می بینی دیگر فردایی وجود ندارد
سالها چشمت را به رویش بسته بودی و نمی دانستی
و یا شاید نمی فهمیدی



امروز حرف حقیقت را باور می کنی ...
اما افسوس که خیلی زودتر از آنچه فکر می کردی دیر شده



آن كس كه لذت یك روز زیستن و عاشق بودن را تجربه كند،
انگار كه هزار سال زیسته و آنكه امروزش را قدر نمیداند،
هزار سال هم به كارش نمی آید !



اگه بگن یه روز واسه زندگی کردن فرصت دارین
اگه اعلام کنن دنیا داره تموم میشه



تمام خطوط تلفن اشغال میشه واسه دوستت دارم گفتن ها
یعنی در آخرین لحظات تازه به اون کسی که واقعا دوستش داریم ابراز علاقه میکنیم



در همان یك روز دست بر پوست درخت می كشین ...
روی چمن میخوابین
كفشدوزك ها رو تماشا میکنین ...



سرتونو را بالا میگیرین ... و ابرها را میبینین
انگار که بار اوله اونهارو میبینین و به آنهائی كه نمیشناسین سلام میکنین
غصه نباید بخورین ... وگرنه همین یه روز رو هم با غصه خوردن از دست میدین ...



شما در همان یك روز آشتی میکنین و می خندین می بخشین
تازه میفهمین عاشق بودین و نمیدونستین
این قدر که غرق در زندگی بودین
هیچوقت نه به کسی محبت کردین و
نه اجازه محبت کردن رو به کسی دادین



دلم میسوزه واسه آدم هایی که همیشه در فردا زندگی میکنن
به خیال داشتن عمر نوح



خدایا .. من همانی هستم که وقت و بی وقت مزاحمت می شوم
همانی که وقتی دلش می گیرد و بغضش می ترکد، می آید سراغت
من همانی ام که همیشه دعاهای عحیب و غریب می کند
و چشم هایش را می بندد و می گوید
من این حرف ها سرم نمی شود. باید دعایم را مستجاب کنی



همانی که گاهی لج می کند و گاهی خودش را برایت لوس می کند
همانی که نمازهایش یکی در میان قضا می شود و کلی روزه نگرفته دارد
همانی که بعضی وقت ها پشت سر مردم حرف می زند
گاهی بد جنس می شود البته گاهی هم خود خواه
حالا یادت آمد من کی هستم



خدایا می خواهم آنگونه زنده ام نگاه داری که نشکند دلی از زنده بودنم
و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید از نبودنم


شهریار

با درود بر یاران عزیز گلها
 
شاعر معاصر ایران زمين (شهریار)چنین سراید که :


 زکوه زندگی
شب همه بی تو کار من شکوه به ماه کردنست
روز ستاره تا سحر تیره به آه کردنست
متن خبر که یک قلم بی تو سیاه شد جهان
حاشیه رفتنم دگر نامه سیاه کردنست
چون تو نه در مقابلی عکس تو پیش رونهیم
اینهم از آب و آینه خواهش ماه کردنست
نو گل نازنین من تا تو نگاه می کنی
لطف بهار عارفان در تو نگاه کردنست
ماه عباد تست و من با لب روزه دار ازین
قول و غزل نوشتنم بیم گناه کردنست
لیک چراغ ذوق هم این همه کشته داشتن
چشمه به گل گرفتن و ماه به چاه کردنست
غفلت کائنات را جنبش سایه ها همه
سجده به کاخ کبریا خواه نخواه کردنست
از غم خود بپرس کو با دل ما چه می کند
این هم اگر چه شکوه شحنه به شاه کردنست
عهد تو سایه و صبا گو بشکن که راه من
رو به حریم کعبه لطف آله کردنست
گاه به گاه پرسشی کن که زکوه زندگی
پرسش حال دوستان گاه به گاه کردنست
بوسه تو به کام من کوه نورد تشنه را
کوزه آب زندگی توشه راه کردنست
خود برسان به شهریار ایکه درین محیط غم
بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردنست
 

Tuesday, September 27, 2011

Re:

سلام
از دوستان خواهشمندم در مورد اقاي عليرضا افتخاري به عنوان يك هنرمند چيزي ننويسيد چه اينكه ايشان چندي قبل تمام هنر خود را فروختند و به جامعه هنرمند مردمي اين كشور پشت كردند . از نظر من فقط ميتوان از ايشان بعنوان كسي كه در گذشته هنرمند بوده ياد كرد . من در جايي كه منبع بسيار موثق و نزديك به آقاي افتخاري بود شنيدم كه پس از آن تجارت آقاي افتخاري با كساني كه نه تنها بهاي هنر ايشان را پرداختند بلكه مبلغ ناچيزي هم به عنوان ارزش خود آقاي افتخاري به آن افزودند ، مادر بزرگوار و شير زن آقاي افتخاري هم ديگر قابليت هاي گذشته را در فرزند خويش نيافتند . ممنونم 

2011/9/27 Ali Reza Shiravani <a.shiravani@yahoo.com>


جستجوی سریع در سایت:
 
تبلیغات
نیازمندیها
كد خبر: JN-21776 تاریخ : 4/7/1390   ساعت : 23:0
افتخاری: من شاگرد آقای شجریان نیستم

علیرضا افتخاری با اشاره به این که یکسری بازی‌ها، شأن موسیقی را پایین آورده، از هنرمندان فعال این حوزه خواست فضای دوستانه‌ در موسیقی کشور ایجاد کنند.
http://khabar.khabaronline.ir/images/position28/2011/9/eftekhari.jpgبه گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، علیرضا افتخاری در آستانه دومین همایش کار آواها و آیین‌های موسیقیایی کار با انتقاد از شرایط فعلی موسیقی، گفت: «به نظر من در برگزاری چنین نشست‌هایی باید ابتدا به فکر ایجاد فضای دوستانه و همدلی میان هنرمندان موسیقی بود؛ مسئله‌ای که متاسفانه در سال‌های اخیر شکل موثر خود را از دست داده و باعث دوری هنرمندان از یکدیگر شده است.»
وی ادامه داد : «از نظر من دوستی و همدلی مهم ترین مقدمه برگزاری چنین همایش‌هایی ست. اما وقتی عده‌ای از افراد بعضی‌ها را دشمن می‌پندارند ، یکی را استاد می‌نامند و دیگری را شاگرد، چه انتظاری از اعتلای جریان موسیقی می‌توان داشت؟ آیا در زمان‌هایی که هنرمندان بزرگی در عرصه موسیقی فعالیت می‌کردند، این نوع رفتارهای ناشایست وجود داشت؟»
این خواننده صاحب‌نام موسیقی گفت: «در زمانی که ما در محضر استادانی چون جلال تاج اصفهانی، حسین خواجه‌امیری، اکبر گلپایگانی، ناصر مسعودی بودیم، آنچه برای این هنرمندان نامی موسیقی ایران مهم بود، اخلاق بود، اما متاسفانه در این دوران یک سری بازی‌ها در عرصه موسیقی به راه افتاده که شان موسیقی ایران را به نازل ترین شکل ممکن خود در آورده است. بنابراین با وجود تلاش‌هایی که انجام می‌گیرد، به طور حتم نمی‌توان شاهد اتفاقات ثمربخش در عرصه موسیقی باشیم.»
افتخاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن تاکید بر شکل گیری موسیقی شاخص ایرانی تصریح کرد: «به نظر من دیگر نمی‌توان امیدی به داشتن موسیقی شاخص و هنرمند شاخص بود، چرا که شاخص، هنرمندانی چون تاج اصفهانی، سید حسین طاهرزاده و ادیب بودند که در زمانه خود با آرامش و همدلی به اعتلای موسیقی ایرانی فکر می‌کردند و فارغ از حرف‌ها و حاشیه‌هایی که در دوران ما کم نیست، چنان با صداقت به فعالیت در عرصه موسیقی می‌پرداختند که ما شاهد یک جریان موثر بودیم.»
این هنرمند ادامه داد: «ما برای دل مردم می‌خوانیم، ما آمده‌ایم در دل مردم حضور داشته باشیم و در این فضای وانفسا با شعر و موسیقی ایرانی در حد و توانایی خود در خدمت مردم باشیم .من امیدوارم این نوع اخلاقی که در جریان موسیقی کشورمان حاکم است از منیت‌ها و غرورها دور شده و ما خود را تافته جدا بافته از یکدیگر و بهتر از هم ندانیم.»
وی با بیان این که صداقت، اصلی‌ترین عنصر پیشرفت در هنر موسیقی ایرانی است، گفت: «ما باید صداقت داشته باشیم و با مردم باشیم و همواره به این سئوال فکر کنیم که آیا قدمای ما با کلک  و فریب می‌خواندند؟ آیا آن‌هایی که با‌شکوه می‌خواندند، این چنین برای ویران کردن موسیقی ایرانی تلاش می‌کردند ؟ این‌ها را باید گفت و به هنرمندان جوان و تعدادی دیگر از هنرمندان فعال موسیقی تاکید کرد که برخی از آوازهایی که ما اکنون شنونده آن هستیم، آن چیزی نیست که در علم موسیقی وجود دارد . من یادم می‌آید زمانی مردم برای شنیدن آواز فلان هنرمند خواننده از رادیو از ساعت‌ها قبل در کنار گیرنده‌های خود  انتظار می کشیدند تا آواز و هنرنمایی هنرمندان موسیقی را از دست ندهند، اما آیا اکنون هم ما شاهد چنین رویکردی هستیم؟»
افتخاری تصریح کرد: «باورکنیم مردم شریف ایران زمینه موسیقی ایرانی را کاملا می‌شناسند و می‌توانند موسیقی خوب و بد را از هم تمایز دهند. پس بیاییم در کنار یکدیگر به فکر چاره‌ای باشیم تا بار دیگر موسیقی علمی و با کیفیت ایرانی بازهم در جریان هنری کشور طنین‌انداز شود.
خواننده آلبوم‌های ماندگار چون «سرو سیمین»، «خروش بحر»، «عطر مهر»، «شکوه عشق» و «نیلوفرانه» درباره یادگیری  آواز نکاتی اشاره کرد و گفت: «بسیاری از دوستان می‌پندارند من از شاگردان آقای شجریان هستم. در حالی که این طور نیست، چرا که من از شاگردان زنده یاد استاد تاج اصفهانی هستم که در جوانی به محضر ایشان برای یادگیری آواز رفتم. در مورد آقای شجریان هم باید بگویم که ایشان در زمانی از صدای من خوششان آمد و من مدتی با رفت‌و‌آمد در منزلشان با این هنرمند در ارتباط بودم.»
وی با تاکید بر تغییر در جریان موسیقی کشور خاطر نشان کرد: «هرگاه بازی‌ها، کلاس گذاشتن‌های بی‌مورد، منیت‌ها، غلوها و خود‌ناشناسی‌ها از بدنه موسیقی کشور برداشته شد، آن‌گاه می‌توان به فکر برگزاری همایش‌ها و جلساتی افتاد که می‌تواند هم تاثیر خوبی در موسیقی کشور داشته باشد و  هم انتظار شنیدن موسیقی خوب را در ما پدیدار کند.»
افتخاری ادامه داد: «متاسفانه من خوانندگانی را می‌شناسم که با اسکورت‌های 20 نفره در حال رفت‌و‌آمد هستند. آیا این درست است؟ آیا مافیایی بودن تعدادی از خوانندگان موسیقی می‌تواند کمکی به موسیقی ایرانی باشد؟»
این خواننده در رابطه با گردهمایی موسیقی‌کاران نواحی ایران در تالار اندیشه حوزه هنری تصریح کرد: «با وجود تمام تلاشی که در زمینه برگزاری رویدادهای مختلف و مهم موسیقی از جمله همین همایش کار آواهای موسیقی انجام گرفته، با این حال معتقدم تا زمانی ما نتوانیم با مردم باشیم و برای آن ها کار کنیم این نشست‌ها جز طول زمان سود دیگری نخواهد داشت.»
وی افزود: «ناراحتی و نگرانی من از این وضعیت کار را به جایی رساند که می‌خواستم کتابی را با عنوان «تبهکاران موسیقی» منتشر کنم که متاسفانه هنوز امکان انتشار آن فراهم نشده، با این حال معتقدم باید بت منیت‌ها را مثل این عزیزان هنرمند نواحی ایران شکست . باید به سمتی رفت تا آواز ایرانی مثل آوازهای محلی جایگاه اول خود بازگردد. باید به سمتی رفت که خوانندگان بدانند سبک چه معنی دارد و نوازندگی چه تاثیری در اعتلای فعالیتشان دارد و نشان بدهند در نزد استاد به فراگیری موسیقی پرداخته‌اند.»


Re: Re : این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت

باسلام خدمت جناب آقاي برومند
متاسفانه هيچ اطلاعي از سراينده اين متن ندارم و دقيقاً به همين شكل از يكي از دوستان عزيزم برايم رسيد كه منهم چون احساس كردم خيلي زيباست به همان شكل براي گروه فرستادم تا تمام اعضاء محترم از آن بهره اي ببرند
اميدوارم كه ديگر اعضاء محترم گلها اطلاعي از سراينده آن داشته باشند و بتوانند شما را راهنمايي كنند
با احترام - نيك سخن


--- On Tue, 27/9/11, Taghi Barumand <taghibarumand@yahoo.fr> wrote:

From: Taghi Barumand <taghibarumand@yahoo.fr>
Subject: Re : این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت
To: "minoo1336@yahoo.com" <minoo1336@yahoo.com>
Date: Tuesday, 27 September, 2011, 9:29 PM

سر کار خانم نیک سخن گرامی
مممنون از شعر خشنگی که ارسال کرده اید. آیا میدانید که سراینده آن کیست ؟
با سپاس     تقی برومندزاده ابیانه


De : minoo niksokhan <minoo1336@yahoo.com>
À :
Envoyé le : Mardi 27 Septembre 2011 7h33
Objet : Fw: این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت
























 این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت
من زنم
بی هیچ آلایشی… بی هیچ آرایشی!
او خواست که من زن باشم…
که بدوش بکشم بار تو را که مردی
و برویت نیاورم که از تو قویترم…
من زنم…
من ناقص العقلم…
با همین عقل ناقصم
از چه ورطه هایی که نجاتت نداده ام
و تو عقلت کاملتر از من بود!!!
من زنم...
یاد گرفته ام عاشقت بمانم
و همیشه متهم به هرزگی شوم...
حال آنکه تو بی آنکه عاشقم باشی
تظاهر کردی با من خواهی ماند!
من زنم...
کوه را حرکت میدهم
بدون اینکه کلمه ای از خستگی و دلسردی به زبان آرم
و تو همواره ناراضی و پرصدا سنگریزه ها را جابجا میکنی
چرا که تو نیرومند تری!!!
من زنم...
وقت تولد نوزاد ...
تلخی بیداری شبها بر بالین فرزندمان...
سکوت و صبر در زمان خشم تو مال من،
لذتهای شبانه...
خوابهای شیرین و افتخار مردانگی مال تو!
عادلانه است نه؟؟؟
من زنم...
آری من زنم...
او خواست که من زن باشم ...
همچنان به تو اعتماد خواهم کرد...
عشق خواهم ورزید...
به مردانگی ات خواهم بالید ...
با تمام وجود از تو دفاع خواهم کرد...
پشتیبانت خواهم بود...
و تو مرد بمان!این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت

Verbal Abuse

This powerful Public Interest advertisement campaign successfully illustrates how verbal abuse can be just as horrific as physical violence. It raises awareness of issue of vicious domestic verbal abuse.
--
In the world there is only one virtue and it is knowledge
And only a sin of ignorance
 great Sufi - Rumi

       در جهان تنها  يك  فضيلت وجود  دارد و آن  آگاهي  است 
و  تنها  يك  گناه و  آن  جهل  است 
عارف بزرگ -مولانا 


197 گلهای رنگارنگ

دوستان سلام
خواهش میکنم اگر کسی برنامه گلهای رنگارنگ 197 را بطور کامل دارد
یعنی بیش از 37 دقیقه و مشروط بر اینکه از دقیقه 36 به بعد
 تصنیف دیدی ای مه بنان از رنگارنگ
176 
به آن متصل نشده باشد برای گروه ارسال کنند
با سپاس-بابایی

Re: صوفي نامه

جناب کاظمیان گرامی  درود  خواننده این اثر....صوفی نامه.... شادروان رضوی سروستانی است


From: jafar kazemiyan <mikhak.jk@gmail.com>
To: golha <friends-of-radio-golha@googlegroups.com>
Sent: Friday, September 2, 2011 11:02 AM
Subject: صوفي نامه

صوفي نامه -سازواواز
ارادتمند كاظميان


Monday, September 26, 2011

یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم

.شعری ازنده یادرهی معیری که استادشجریان آن رااجرانموده اند.تقدیم به دوستدران عزیز گلها
 
 
 
یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم
در میان لاله و گل آشیانی داشتم
گرد آن شمع طرب می سوختم پروانه وار
پای آن سرو روان اشک روانی داشتم
آتشم بر جان ولی از شکوه لب خاموش بود
...
عشق را از شوق بودم خاک بوس درگهی
چون غبار از شکر سر بر آستانی داشتم
در خزان با سرو و نسرینم بهاری تازه بود
در زمین با ماه و پروین آسمانی داشتم
درد بی عشقی ز جانم برده طاقت ورنه من
داشتم آرام تا آرام جانی داشتم
بلبل طبعم رهی باشد ز تنهایی خموش
نغمه ها بودی مرا تا همزبانی داشتم
 
با مهر
سهیلا مقدم

آرشیو مطالب