گلچين از بهترين گروه‌ها و سايت‌هاي اينترنتي. همه چيز از همه جا

Sunday, November 11, 2007

* EsteghlalBlue * poshte pardeye ghahre samad va ekhraje bahmani

lanat be fatollah zadevo hejazi va oon monzavie marmoolak ke daran dakhle SS ro miaran
 
 
ايران ورزشى - پيروزى مقابل راه آهن گرچه خفيف و با انتقادات زيادى همراه بود اما باعث شد يكى ديگر از تصميمات مديران باشگاه استقلال در هياهوى اين برد گم شود.
جمعه صبح يكى از معاونان باشگاه با مرفاوى تماس گرفت و از او خواست كه اردو را ترك و از نشستن روى نيمكت هم خوددارى نمايد؛ صمد از شنيدن اين جمله تعجب نكرد چرا كه او ماه ها بود احساس تنهايى مى كرد و مى ديد كه در باند حجازى و حاجيلو جايى ندارد اما اين دليل نمى شد كه او به اين راحتى با مسأله كنار بيايد؛ صمد به حاجيلو مى گويد:«اگر تصميم خود را كتبى به من بدهيد من مى پذيرم در غير اين صورت من نه تنها اردو را ترك نمى كنم بلكه بعدازظهر هم روى نيمكت خواهم نشست.»

مرفاوى: كتبى اعلام كنيد
برخورد تند مرفاوى باعث مى شود آنها در روز تعطيل به باشگاه بروند و نامه اى كتبى و رسمى را براى قطع همكارى مرفاوى و بهمنى آماده كنند، مرفاوى و بهمنى پس از دريافت رونوشت نامه، در ميان بهت و حيرت همگان اردوى استقلال را ترك كردند. آيا اين دو، قربانى باندبازى و گروه گرايى حجازى، كريمى، حاجيلو يا ... شده اند؟ بهمنى در رابطه با قطع همكارى خود مى گويد:«منزوى از من خواست تا اطلاع ثانوى در تمرينات نباشم. او در هتل المپيك حاضر شد و اين مسأله را به من گفت و ما در جلسه اى كه با حاجيلو داشتيم او يك بار اين جدايى را به درخواست حجازى و پس از چند دقيقه به فيروز كريمى نسبت داد. توضيحات او گرچه غير اصولى بود اما من و صمد با شناختى كه از فضاى استقلال به دست آورده بوديم ترجيح داديم كه در قبال اين خواسته مقاومت نكنيم چرا كه در تمرينات متوجه اين قضيه شده بوديم كه شرايط فعلى براى همكارى مناسب نيست.»اما يكى از نزديكان به اين دو در اين باره چه مى گويد؟ منزوى در اين چند ساله به عنوان يك نيروى تأثيرگذار در تصميمات باشگاه بوده، او شرايط و اخلاقى دارد كه خيلى زود با محيط و مديران جديد هماهنگ مى شود و در دوره قريب و حالا فتح الله زاده همان تأثيرگذارى را دارد. حرف هاى ضد و نقيض حاجيلو در جلسه با مرفاوى و بهمنى نشان از عدم مديريت صحيح و وفاق، همدلى و همفكرى در سطوح بالا مى دهد چه اينكه منزوى و حاجيلو اين جدايى را يك بار طبق خواسته حجازى دانسته و بار ديگر اعلام مى كنند كه آقا فيروز اعتقادى به شما ندارد. مرفاوى و بهمنى در همان جلسه خيلى صريح و رك پاسخ آنها را مى دهند، آنها در جواب مى گويند: جالب است! فردى كه خود به نداشتن بينش فنى لازم، توان تاكتيكى و عدم شناخت كافى از تيم متهم بوده و در شرف اخراج است، براى ديگران تصميم مى گيرد، شما اگر به عقايد و افكار ناصرخان اعتقاد داريد چرا او را بركنار كرديد و اگر نداريد چطور به اطلاعات، دانش و شناخت او اطمينان مى كنيد؟!
بهمنى در تكميل حرف هاى مرفاوى و خود اضافه مى كند آقا فيروز مگر حكم گرفته و سرمربى استقلال تهران شده اند؟ اجازه بدهيد ايشان ابتدا حكم بگيرد سپس عزل و نصب كند. اين جلسه به دليل كمبود وقت به اتمام رسيد و قرار شد كه از طريق تلفن با آنها براى جلسه بعد هماهنگ شود، اتفاقى كه تا به امروز رخ نداده و مرفاوى و بهمنى منتظر شنيدن حرف هاى فتح الله زاده هستند تا سپس به مصاحبه و اعلام موضع بپردازند، گرچه خود بهمنى اعلام كرد كه اين جدايى ها عادى بوده و از اختيارات سرمربى قديم و جديد است كه همكاران خود را انتخاب كند.

واقعيت چيست؟
اما واقعيت چيست؟ برخى حتى جدايى مرفاوى را به مشكل او با پيروز نسبت مى دهند اما خود پيروز بهترين جمله را در مقابل دوربين هاى تلويزيونى گفت: من منكر پاره اى از مسائل نمى شوم اما بعيد مى دانم كه من آنقدر قدرت داشته باشم كه مربى تيم را عوض كنم.
آنچه واضح است اينكه فتح الله زاده و برخى از معاونان او با اين حركت آخرين پازل هاى باقى مانده از صفحه قدرت قلعه نويى را تار و مار كردند. آنها ابتدا قلعه نويى را كنار زدند و سپس گروه موفق او در طى ۴ سال گذشته را متلاشى كردند، آنها به اين بهانه كه اين دو بازمانده از دوران امير بوده و دلشان با تيم نيست آنها را دچار يك توطئه درون گروهى كردند. اصغر حاجيلو هفته ها و بلكه ماه ها بود كه به ضعف بدنى بازيكنان اشاره مى كرد و به دنبال اين بود كه بهمنى را از كادر فنى تيم بيرون كند، مرفاوى هم برخلاف ظاهر آرام و خونسردى كه دارد هيچ گاه حاضر نبود تا به ناآماده ها بازى بدهد، حرف هاى رك او هم به مذاق حجازى و ... خوش نمى آمد. اين اتفاق درحالى رخ مى دهد كه اكثر كارشناسان معتقدند اين صادق ورمزيار است كه به توصيه حاجيلو آمده و در تمرينات و كارهاى تاكتيكى تيم تأثيرگذارى لازم را ندارد و حال بايد ديد كه سرانجام اين جابه جايى ها به كجا مى انجامد. آنچه مسلم است اينكه مرفاوى و بهمنى حاضر به همكارى در ساير مقاطع و مسؤوليت هاى ديگر در باشگاه نيستند و باشگاه بايد تعهدات مالى خود را به اين دو كه بيش از ۱۰۰ ميليون است بپردازد و در صورت امكان همكارى فيروز كريمى و استقلال قراردادهاى جديدى را براى او و ساكت الهامى مهيا كند اما پرسش بى پاسخ اين است كه آيا اثرگذارى مرفاوى و بهمنى بيشتر است يا ورمزيار و حاجيلو و حتى ترابپور؟! با گذشت زمان به پاسخ اين سؤال خواهيم رسيد.


----- Original Message ----
From: arya asd <arya_j67@yahoo.com>
To: esteghlalblue@yahoogroups.com
Sent: Saturday, November 10, 2007 5:02:44 PM
Subject: * EsteghlalBlue * esteghlal

استقلال ۲- راه آهن يك

دفاع از حيثيت با تمام وجود
طلوع فرهاد




جمعه: ۱۸/۸/۸۶
ورزشگاه: آزادى
چارچوب: هفته سيزدهم ليگ برتر، جام خليج فارس
استقلال: ۲
گل ها: فرهاد مجيدى (۱۰ و ۲۰)
راه آهن: يك
گل : هادى اصغرى (۴۸)
داور: عليرضا فغانى
كمك ها: كريمى و على نژاديان
اخطار: مجيدى، يوسفى، منصوريان، روانخواه (استقلال)، رحيمى (راه آهن)
اخراج: پژمان منتظرى (استقلال)
تماشاگر: ۳۰ هزار نفر
ستاره ميدان: فرهاد مجيدى








استقلال: طالب لو، كوشكى، مجيدى، روانخواه، منصوريان (صادقى ۷۰)، يوسفى (پولادى ۶۶)، جبارى (عليزاده ۸۷)، منيعى، قربانى، اميرآبادى، منتظرى
سرمربى: صادق ورمزيار

راه آهن: كاسپاروف، تارتار(پاشايى ۶۰) انتظارى (تركاشوند ۴۶)، اصغرى، ميختاريان، رحيمى، محمد، تقوى، مجيد نورمحمدى و عليرضا نورمحمدى، كريمى
سرمربى: اكبر ميثاقيان





ايران ورزشى- استقلال بى روحيه اين بار با مربيگرى اصغر حاجيلو و ورمزيار برابر راه آهن صف آرايى كرد.

در يكى از معدود بازيهاى فصل بود كه على منصوريان از ابتدا در تركيب استقلال قرار گرفت اما نبود برهانى، صادقى و نوازى شايد بيش از هر مورد ديگرى جاى تعجب داشت.

اولين خطر را راه آهن روى دروازه استقلال ايجاد كرد اما ضربه سر انتظارى از بالاى دروازه طالب لو راهى اوت شد.

۱۰ دقيقه ابتدايى بازى مثل بازيهاى هيجانى پرسپوليس در دهه ۶۰ بود.

البته فشار هواداران اين قدر زياد بود كه استقلال را به جلو فرا بخواند. سرانجام در همين دقايق پاس چيپ منصوريان به فرهاد مجيدى رسيد و او از اشتباه نورمحمدى نهايت استفاده را برد و توپ را به تور دروازه دوخت.

بيژن كوشكى با پيراهن شماره پنج در خط دفاع استقلال تا حدودى خيال هواداران را از ثبات اين منطقه راحت كرده بود.

استقلال با تك مهاجم خود تيم را در ميانه ميدان بسته بود و هافبك ها سعى داشتند سرعت راه آهن را در همان ميانه ميدان بگيرند.

اين حربه كاملاً به كار آمد و استقلال در دقيقه ۲۰ باز هم توسط مجيدى به گل رسيد. مجيدى از ريباند شوت منصوريان نهايت استفاده را برد و دروازه گاسپاروف را گشود.

راه آهن بعد از گل دوم تلاش كرد به بازى برگردد اما هادى اصغرى در دقيقه ۲۲ توپ را به كنار دروازه طالب لو زد تا استقلالى ها نفس راحتى بكشند. اصغرى اين فرصت را داشت كه يك دقيقه بعد گلى براى راه آهن به ثمر برساند اما توپ از پايش جدا شد.

در دقيقه ۲۷ مجيدى به دليل اعتراض بى موردش به داور كارت زرد گرفت تا اولين اخطارى اين بازى باشد.

اگر وساطت منصوريان نبود شايد مجيدى اخراج هم مى شد. استقلال در اين بازى راه كنترل كردن هادى اصغرى را خوب پيدا كرده بود اما فرارهاى گاه و بيگاهش مدافعان استقلال را به دردسر مى انداخت. در دقيقه ۳۳ شوت سنگين اصغرى با اختلاف اندكى به اوت رفت.

دو دقيقه بعد اما استقلال صاحب يك ضربه ايستگاهى، پشت محوطه جريمه راه آهن شد. منيعى اين ضربه را زد و به شكل خطرناكى به اوت رفت.

در دقيقه ۳۶ يوسفى با خطا، نورمحمدى (مجيد) را سرنگون كرد تا دومين اخطارى بازى و استقلال باشد.







دقيقه ۴۰ بازى بود كه اولين آفسايد بازى روى حركت مجيدى گرفته شد. جبارى پاس عمقى را براى مجيدى ارسال كرد اما مدافعان راه آهن هوشيار بودند و اين فرصت نيز به هدر رفت.

يك دقيقه بعد، ابوذر رحيمى با تكلى دوپا يوسفى را متوقف كرد كه مى توانست اخطار هم داشته باشد اما داور اعتقادى به كارت زرد در اين صحنه نداشت.

راه آهن تا دقيقه ۴۳ بازى چهار كرنر زد درحالى كه رقيب آبى پوشش يك كرنر هم نزده بود. در پايان نيمه اول راه آهن با همان چهار كرنر به رختكن رفت تا طبق آمار ۴۹ درصد بازى را در اختيار داشته باشد.



راه آهن جنگنده

خطاى جبارى روى تارتار، آغازگر نيمه دوم است. در دقيقه ،۴۶ محسن يوسفى با يك ضربه بى دقت توپ را از كنار دروازه كاسپاروف به اوت زد.

راه آهن اما در همان دقايق ابتدايى نيمه دوم (۴۸) به گل اول رسيد. هادى اصغرى توپ برگشتى حاصل از شوت عليرضا نورمحمد را وارد دروازه آبى پوشان كرد.

ابوذر رحيمى مدافع چپ راه آهن در دقيقه ۵۰ اولين كارت زرد راه آهن را به نام خودش ثبت كرد روى خطايى كه مرتكب شده بود. سه دقيقه بعد، توپ در اختيار بازيكنان راه آهن قرار گرفت اما هواداران به اين تصميم داور به شدت اعتراض كردند.

راه آهن براى روى آوردن به بازى هجومى تر، پاشايى را به جاى تارتار و تركاشوند را به جاى انتظارى در تركيب ديد تا اختلاف را جبران كند.

در دقيقه ۵۹ يك ضربه ايستگاهى، چسبيده به خط هجده قدم نصيب راه آهن شد كه ضربه پاشايى فقط يك كرنر به همراه داشت.

مجيدى مى توانست در دقيقه ۶۲ خودش و استقلال را سه گله كند اما اين فرصت را از دست داد.

استقلال در نيمه دوم تحت تأثير بازى رو به جلوى راه آهن قرار گرفت. هادى اصغرى با ضربه سرى كه در دقيقه ۶۴ زد نشان داد راه آهن براى تغيير نتيجه بازى به ميدان آمده است.

استقلال كه بازى را در ميانه ميدان باخته بود در دقيقه ۶۶ پولادى را به جاى يوسفى در تركيب ديد تا شايد تكنيك او كارساز باشد.

منصوريان اما در دقيقه ۶۸ با تكلى خطرناك بازيكن راه آهن را هدف قرار داد كه اين كار برايش كارت زردى به همراه داشت.

در دقيقه ۷۰ عليرضا محمد با خطاى منيعى سرنگون شد اما داور بيرون محوطه جريمه را نشان داد.

هادى اصغرى و پاشايى توپ را دو بار به تير دروازه استقلال كوبيدند تا آبى پوشان بيش از پيش احساس خطر كنند.

راه آهن در نيمه دوم به هيچ عنوان چهره يك تيم بازنده را نداشت.

اگر خطاهاى مكرر بازيكنان استقلال نبود شايد اين تيم مى توانست بازى را در دقايق ميانى به تساوى بكشد.

استقلال نيمه دوم چهره تيمى را داشت كه با اختلافى فاحش از حريف پيش است و همين غرور بيهوده، تيم را دچار مشكل كرد.

در دقيقه ،۷۶ صادقى جانشين منصوريان شد. در استقلال تركاشوند به دليل مصدوميت جاى خود را به احمد جمشيديان داد.

چهار دقيقه بعد، خطاى اميرآبادى روى مدافع راه آهن اعلام شد كه اين تصميم داور به مذاق تماشاگران خوش نيامد.

راه آهن كماكان به حملات خود ادامه داد اما طرفى نبست. شايد اگر كمى چاشنى شانس به حركات تيمى راه آهن افزوده مى شد نتيجه تغيير كرده بود.

در دقيقه ۸۳ كاسپاروف با روانخواه برخورد كرد اما داور رأى به ادامه بازى داد.

دو دقيقه بعد ضربه اميرآبادى با اختلاف ناچيزى از بالاى دروازه راهى اوت شد تا استقلال هم خودى نشان داده باشد.

على عليزاده ۳ دقيقه فرصت داشت تا با اوت هايش كمى از فشار راه آهن بكاهد. او به جاى جبارى وارد زمين شد.

منتظرى با گرفتن دومين كارت زرد در دقيقه ۸۸ اخراج شد. منتظرى روى پاشايى مرتكب خطا شده بود.

در وقت هاى تلف شده، اين مجيدى بود كه مى خواست به هر قيمتى شده با حركات انفرادى اش وقت بازى را بگيرد اما سرانجام اين استقلال بود كه راه آهن را شكست داد و به خواسته اش رسيد.


thank you
**arya**

____________ _________ _________ _________ _________ __
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail. yahoo.com



Send instant messages to your online friends http://uk.messenger.yahoo.com __._,_.___

http://groups.yahoo.com/group/esteghlalblue

http://www.esteghlalblue.com




Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

No comments:

آرشیو مطالب